FRITUUR ARTEVELDE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 620 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Artevelde. Meer weten? Ontdek meer

15 sep 2022 om 9:27 The apps menu, Could be more specific on the "menu - deals" (eg) Ordered the chicken wings + sauce ONLY as per instructions on its menu. Thinking it was going to be only a bunch of delicious wings but it was a whole menu. BUT! Overall, it was Yummy!
11 sep 2022 om 9:22 Het dat we kregen was lekker. Het spijtige was dat de aftel klok steeds terug op meer minuten stond. Ook kregen we een bakje middel friet niet meegeleverd. Toen we de frituur wouden bellen nam er niemand op…
17 aug 2022 om 7:22 Eten was koud en de zoete mayonaise zat er niet bij
10 aug 2022 om 9:11 Ik heb een ’extra’ grote friet besteld, elders krijg je dubbel zo veel friet als je een gewone grote bestelt. Fishburger is klein en droog. Stoofvleessaus was ook heel weinig.
4 aug 2022 om 3:10 ik had betaald voor een bickydeal en de bickyburger miste. Ik betaalde 23EURO voor een kleine friet met stoofvleessaus, galemaris en cola. de mayo kost hier 1,50euro voor 1lepelke in een potje. het stoofvleessaus is wel superlekker.
6 jun 2022 om 8:33 Een deel van de bestelling werd niet geleverd
3 jun 2022 om 21:27 Bestelling geplaatst om 17h. Gekozen uur 19h15, geleverd om 20h15. Eten was lekker maar veel te laat.
2 jun 2022 om 21:52 Eten was koud
21 mei 2022 om 1:42 Alles was ijskoud.. bestellen daar noooit meer.
20 mei 2022 om 9:55 Helaas lang moeten wachten op de bestelling en daarbij vertraging gehad. +45min is toch wel veel spijtig.
22 apr 2022 om 17:35 Het is superlaat toegekomen. Het zag er lekker uit, maar ik had al gegeten. Verloren geld.
26 mrt 2022 om 9:59 Werd exact op het gevraagde uur geleverd.